Ansiktsbehandling

Skonsam ansiktspeeling och effektiv porrengöring med aquadermabrasion

Om du upplever att huden börjar kännas trött och glåmig, kanske har torra fläckar, märker att rynkorna i pannan börjar bli mer påtagliga eller besväras av oljig hy och pormaskar – då är en komplett ansiktsrensning med vår underbara Hydro Queen kommer du att lämna Linköpings Laserklinik med känslan av en fullständigt rengjord och återfuktad hy som strålar av liv.
Med Hydro Queen har IDS, en av Sydkoreas främsta tillverkare inom medicinsk och estetisk utrustning, utvecklat en kraftfull 2-i-1-enhet som ger oss möjlighet att erbjuda effektiv djupverkande porrengöring och välgörande eftervård med ultraljud i ett enda svep. För dig som kund innebär det en snabbare och behagligare behandling som kan göras under en lunchrast om så önskas. Ingen smärta, ingen återhämtningstid – bara en härligt ren hud med förnyad volym och fräsch lyster!

Hydrodermabrasion – djupgående ansiktsrensning och borttagning av pormaskar


Hydrafacial som passar bra för djup åter fuktning och återuppbyggnad av torr, känslig och åldrande hy som för normalisering av fet hud och borttagning av pormaskar. En porrengöring med hydrafacial verkar på djupet och du kommer att känna – och se – skillnaden omedelbart. Behandlingen utförs med hjälp av ett smalt pennmunstycke som kan liknas vid en högtryckstvätt i miniformat. Inne i munstyckets spets finns en liten spiral, genom vilken sterilt vatten blåses ut under högt tryck. När munstycket förs över huden bildas därigenom en mikroskopisk ”tornado” som effektivt når ner på djupet i porerna och sköljer bort alla orenheter. De lösgjorda partiklarna sugs kontinuerligt upp av vakuummunstycket och försvinner. Huden kan praktiskt taget inte bli renare än så här!
Efter utförd porrengöring följer vi upp med ett antioxidantrikt, återfuktande och återuppbyggande serum som aktivt slussas in i huden med hjälp av ultraljud. Tack vare föregående ansiktspeeling och borttagning av pormaskar är huden optimalt mottaglig för de välgörande ämnena. I och med att ultraljudet dessutom stimulerar cellförnyelsen och ser till så att serumet penetrerar på djupet erhålls en intensiv och långvarig återfuktning som ger en påtagligt fylligare hud med synbart reducerade porer, rynkor och torrhetslinjer. Om du önskar en ungdomligare och slätare hy men inte är redo att ta till botox, fillers eller mer invasiva åtgärder kan detta vara ett utmärkt alternativ. Effekten är dock inte permanent. Vid Linköpings Laserklinik rekommenderar vi att du återkommer för regelbundna behandlingar ungefär varannan till var tredje vecka för att bibehålla resultatet.
Aquadermabrasion hjälper även till att lindra inflammationer i huden och passar därför utmärkt för dig som har känslig, fet eller aknebenägen hy. Då denna form av ansiktspeeling är väldigt mild går det i flesta fall bra att utföra en ansiktsrensning även vid aktiv akne. Behandlingen kan dessutom bidra till att påskynda läkningen av pågående utslag. Förutom en djupverkande porrengöring och normalisering av hudens sebumproduktion kan hydrodermabrasion också medföra en förbättring av ytliga akneärr, pigmentfläckar och ojämn hudton.
En ansiktsrensning med vattenpeeling brukar vanligtvis uppfattas som både behaglig och avkopplande. Till skillnad från andra typer av ansiktspeeling ger denna behandling heller ingen besvärande hudrodnad eller liknande biverkningar som kan uppstå vid manuell borttagning av pormaskar. Du kan således utan problem återgå till arbetet eller dina vardagliga göromål direkt när du lämnar kliniken.
Om du vill ha hjälp med borttagning av pormaskar, är nyfiken på att testa de föryngrande egenskaperna med denna typ av ansiktspeeling eller bara vill uppleva den härligt fräscha känslan av en riktigt djupverkande porrengöring – tveka inte att boka in en tid hos oss på Linköpings Laserklinik. Vi ser fram emot ditt besök!