Om oss

Välkommen till Linköpingskliniken!

Med fullt fokus på kunden erbjuder vi högkvalitativa laserbehandlingar. Vårt viktigaste mål är att du som kund ska känna dig 100% trygg hos oss och få den rådgivning önskar.

Hårborttagning med Motus AX Alexandrite lasern som är i världsklass. Den kan behandla alla hudtyper samt alla hårtyper. Man kan även köra laser hårborttagning även under sommaren dock måste det gå upp till tio dagar i mellan. Den är helt smärtfri och snabb med hållbart resultat.

Själva behandlingen med Alexandrite lasern känns som att få små varma stick i huden. En del tycker det känns lite obehagligt och andra inte alls. Det beror naturligtvis också på vilket område på kroppen det är som behandlas. Om man tycker att behandlingen gör ont går det utmärkt att bedöva huden med bedövningssalva.

Våra behandlare är utbildade och certifierade laserterapeuter.


Vår utrustning

Vi jobbar med världens snabbaste hårborttagningsmaskin. Med Motus AX Alexandrite laser har en motor på 5000W och kan behandla alla hudtyper även de mörkaste samt solbränd hud utan risk. Tunna hårstrån,även fjun och brunblonda hår går att behandla effektivt.

Maskinen har en mycket hög effektivitet med beprövat och dokumenterat resultat.