Om oss

Välkommen till Linköpingskliniken!

Med fullt fokus på kunden erbjuder vi högkvalitativa laserbehandlingar. Vårt viktigaste mål är att du som kund ska känna dig 100% trygg hos oss och få den rådgivning önskar.

Hårborttagning med diodlaser är ett mycket effektivt sätt för den som har mörka hårstrån och ljus hud. Laser är att föredra om man jämför med exempelvis IPL (Intensiva Pulserande Ljus). Detta beror på att laser har högre energi samt rätt puls- och våglängd som är optimal för permanent hårreducering. Ljuset från diodlasern passerar genom huden och omvandlas till värme. När temperaturen i hårsäcken når ungefär 70 grader (C) dör hårroten – detta utan att orsaka skada i huden.

Själva behandlingen med diodlaser känns som att få små varma stick i huden. En del tycker det känns lite obehagligt och andra inte alls. Det beror naturligtvis också på vilket område på kroppen det är som behandlas. Om man tycker att behandlingen gör ont går det utmärkt att bedöva huden med bedövningssalva.

Våra behandlare är utbildade och certifierade laserterapeuter.


Vår utrustning

Vi jobbar med världens snabbaste hårborttagningsmaskin. MeDioStar NeXT PRO är en diodlaser som har en motor på 2400W och kan behandla de allra flesta hudtyperna i Fitzpatrick-hudskalan (ej klass 5-6).

Maskinen har en mycket hög effektivitet med beprövat och dokumenterat resultat.

Vår utrustning tillverkas i Tyskland av företaget Asclepion. Utrustningen säljs i Sverige av Synos Medical AB.