Hårborttagning med Motus AX Alexandrite laser

Hårborttagning på laserkliniken i Linköping

Att bli av med kraftig eller önskad hårväxt är för många en ständig kamp som kan bli väldigt påfrestande i längden. Butikernas hyllor dignar förvisso av olika hårborttagningsmedel, men alla har det gemensamt att de endast fungerar temporärt. Hårborttagning med Motus AX Alexandrite laser är lösningen för dig som söker en välbeprövad behandling med permanent resultat. Metoden är skonsam och fungerar lika väl för koncentrerad hårborttagning i armhålor och bikinilinje som på större hudområden såsom ben och rygg. Om du finner det problematiskt att själv sköta hårborttagning på exempelvis axlar och skuldror är Alexandrite med andra ord ett ypperligt alternativ.
På laserkliniken i Linköping använder vi oss av av kvalitetsmärket som är speciellt utvecklad för att ge en extra snabb och effektiv hårborttagning med minimal hudpåverkan. Våra certifierade laserterapeuter anpassar alexandrite pulser individuellt efter din hud- och hårfärg som ger snabbast behandlingstid på det aktuella hudområdet. Laserpulserna kan kännas som varma stick i huden, men brukar vanligtvis inte göra ont. Detta då munstyckets integrerade kylning ger kontinuerlig lindring och ser till så att den omkringliggande huden inte skadas vid behandlingen. Dock erbjuder vi naturligtvis ytterligare bedövningsalternativ om så önskas.

Hårborttagning med Motus AX Alexandrite laser


Vid vår klinik i Linköping utförs all hårborttagning med marknadens snabbaste – Motus Ax Alexandrite laser. För denna kraftfulla 5000 Motus AX – världens effektivaste hårborttagningslaser
Det råder hård konkurrens inom marknaden för hårborttagningslasrar. Ständigt kommer det nya maskiner med nya funktioner och förbättrade egenskaper. Dock har det inte funnits en hårborttagningsmaskin som anammat alla olika tekniker, en maskin som fungerar oavsett hud- och hårtyp. Men nu är den här, Motus AX med MOVEO är en vidareutveckling av den traditionella Alexandrit lasern som gör den kompatibel för olika hudtyper och hårtyper.

Motus AX hårborttagning fungerar effektivt, smärtfritt och ger ett bra och hållbart resultat. Dessutom slipper du nackdelar som exempelvis olika bieffekter. Du har även möjlighet att välja en inställning med korta pulslängd (ner till två ms). Hårborttagningslasern har ett MOVEO handstycke som är vidareutvecklad Alexandrit laser med en innovativ teknik. Denna gör det ännu enklare för dig att ta bort oönskat hår. Behandlingen går snabbt och lämnar ett fint resultat varje gång.

Revolutionen inom hårborttagning med vidareutvecklad Alexandrit teknologi
Alexandrit lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning, med hela 20% högre effektivitet än diode lasern.
Nackdelen med de gamla Alexandrit teknologin är att det är omöjligt att behandla mörkare hudtyper som klass III och uppåt. Därför kombinerade tillverkarna alltid en långpulsad Nd:Yag laser i dem gamla Alexandrit maskinerna.

DEKA Lasers i Italien har nu vidareutvecklad teknologin samt patenterat den. Med Motus AX med MOVEO teknologin kan du nu behandla alla hudtyper vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform förens nu. Inte nog med att Motus AX kan behandla alla hudtyper kan även maskinen behandla solbrändhud utan någon risk.
Alexandrit lasern är den enda lasern som kan behandla tunna hårstrån men hårstråna måste innehålla en protein sträng så vita samt helt blonda hårstrån går ej att behandla med någon laser.

Med en 5000WATTs motor blir Motus AX till världens starkaste hårborttagningslaser samt den absolut effektivaste.
Hur snabbt nästa session kan ske beror bland annat på vilken del av kroppen som behandlas. Hårborttagning i armhålor kan t ex ofta göras med lite kortare intervall än hårborttagning på axlar och skuldror. Exakt hur många behandlingstillfällen som krävs varierar från person till person, men så småningom kommer du att märka att det helt enkelt inte växer ut några nya hårstrån. Därefter kan du njuta av din fina, hårfria hud resten av livet!
Har du frågor angående hårborttagning med diodlaser eller vill boka tid för en konsultation är du varmt välkommen att höra av dig till oss på laserkliniken i Linköping!